+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Mobil gumiszerviz

Mobil gumiszerviz

Mobil gumiszerviz szolgáltatásunk az autómentés, autószállítás mellett a helyszíni defektjavításban, gumi problémában, kerék – vagy gumicserében is szakszerű, gyors, megbízható megoldást kínálunk az M3-as autópályán és a környező településeken. Felszerelt szervizautóinkkal és képzett szakembereinkkel személygépjárművel mellett, teherautók, kamionok, buszok kerékproblémáira is megoldást kínálunk.

Válasszon gyors, helyszíni megoldást a szerelőműhelyben való várakozás helyett. Egy defekt, gumiprobléma miatt nem biztos, hogy eljutunk autónkkal egy szervizig. Vagy egyszerűen nem akarunk sorban állni, időpontot egyeztetni egy kerékcsere miatt. Ilyen esetekben mobil gumiszerelő szolgáltatásunk a legjobb megoldás! Mi a gumijavítást, kerékcserét az Ön által megadott helyszínen végezzük el.

Legyen az az út mellett, leállósávban, munkahelye parkolójában vagy otthon udvarában. És mindezt az év bármely napján igénybe veheti!

Defekt? Gumiprobléma? Kerékcsere? Ezen helyzetekben a mobil gumiszervizünkkel azonnali segítséget nyújtunk. Tapasztalt csapatunk az M3-as autópályán és annak környékén gyorsan, 0-24 órás ügyeletben nyújt biztonságos megoldást!

Gumijainak rendszeres ellenőrzése és karbantartása kiemelkedő fontosságú a biztonság és a jármű teljesítménye szempontjából is. A gumik megfelelő állapota növeli az utazás komfortját és biztonságát, míg rossz állapotuk balesetveszélyt hordozhat. Mobil gumiszervizünk szakszerű és teljes körű szolgáltatást nyújt, beleértve az évszakváltások során szükséges gumicserét és karbantartást is.

Mobil gumiszerviz Pest, Heves, Szolnok, Nógrád, Borsod, Hajdú-Bihar, Szabolcs- Szatmár- Bereg vármegyében az M3, M0, M30, M31, M35 autópálya teljes szakaszán, valamint vonzáskörzetében. Így ha Szada, Mogyoród, Gödöllő, Aszód, Bag, Tura, Hatvan, Kerekharaszt, Lőrinci, Salgótarján, Pásztó, Jászberény, Eger, Gyöngyös, Hort, Nagyfüged, Kál, Heves, Füzesabony, Mezőkövesd, Mezőszemere, Borsodivánka, Mezőnagymihály, Gelej, Miskolc, Tiszaújváros, Polgár városok és környékén van szüksége gyors kerékcserére, csapatunkkal szakszerű segítséget nyújtunk!

Ne vesztegesse az időt a hagyományos szerelőműhelyekben való várakozással! Hívjon minket, és mi az Ön által megadott helyszínre és időpontra érkezünk, hogy gyorsan és hatékonyan megoldjuk a gumiproblémákat. Számíthat ránk az év minden napján, hétvégén és ünnepnapokon is!

Mobil gumiszerelő szolgáltatásunk az mellett, hogy gyors és hatékony, de biztonságos és szakszerű is. Szerviz autóinkban minden megtalálható, ami egy szakszerű gumijavításhoz, kerékcseréhez elengedhetetlen. Ez mellett szakembereink több éves szakmai tapasztalatával garantáljuk, hogy bennünk nem fog csalódni. A defektjavítástól kezdve a kerékcseréig, a nyomás ellenőrzésen át a futómű beállításáig mindent elvégzünk a helyszínen az üzembe helyezés előtt. Így Ön biztonságosan folytathatja útját! Hívjon minket, ha az M3-as autópályán és környékén, ha személyautóján, teherautóján, kamionján vagy buszán gumiproblémát tapasztalt!

Fontos, hogy gépjárművén rendszeresen ellenőrizze a gumik állapotát. Kopott, sérült gumival ne induljon útnak, hanem mielőbb keressen fel egy szakembert, aki segíteni tud Önnek! Mobil szervizautónkkal az Ön által megadott helyszínre megyünk, és akár helyben elvégezzük a gumijavítást, vagy ha szükséges, akkor a komplett kerékcserét is megoldjuk.

Ellenőrizze a gumik nyomását! A lapos gumik az mellett, hogy megemelik gépjárműve fogyasztását, balesetveszélyesek is lehetnek, hiszen a tapadásuk csökken.

A rosszul beállított futómű a vezetési élményben is megmutatkozik, de idővel gumink kopásán is látható jelei lesznek. Ha szeretnénk, hogy autónk gumijának hosszú élettartama legyen, akkor a futómű beállítását bízzuk szakemberre.

Mobil gumiszerelő autónkkal a szerelési munkálatok mellet a keréknyomás és futó műbeállítást is elvégezzük a helyszínen. Így egy kerékcser után nem kell külön szerelőműhelybe vinni gépjárművét.

Hívjon minket, ha személyautója, teherautója, kamionja vagy busza defektjavításához, kerékcseréjéhez szakszerű mobil gumiszervizt keres az M3-as autópályán vagy környékén!

Hívjon minket! SOS autómentés az év minden napján:
+36 (30) 977-4777
M3 autópálya autómentő