+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Műszaki meghibásodás az M3-as autópályán?

Autója műszaki hibás lett? Nem indul, szokatlan hangot ad, hibát jelez a műszerfal? Kereke vagy gumija megsérült, netán defektet kapott!

Ha Ön az M3-as autópályán észleli ezeket a hibákat, akkor nincs már dolga, mint keresni minket elérhetőségünkön, hogy azonnal a helyszínre érkezve s.o.s. autósegély szolgáltatásunkkal megoldjuk a problémát! Hosszabb út előtt érdemes átvizsgálni gépjárművünk műszaki állapotát, a kerekek minőségét.

De sajnos ezek mellett is előfordulhat, hogy egy kellemetlen meghibásodásba, sérülésbe futunk bele. Ezekre a helyzetekre nehéz felkészülni, és laikusként ezek helyszíni megoldása nehézkes vagy eszközhiány miatt lehetetlen.

Autósegély szolgáltatásunkkal az év bármely napján állunk a bajba jutott autósok rendelkezésére.

Profi szervizautónknak és rutinos szakembereinknek köszönhetően akár a helyszínen megoldjuk autója kisebb műszaki meghibásodását. Ha erre nem áll mód, akkor autósmentő gépjárművünkkel a legközelebbi szervizbe, vagy az Ön által megadott helyszínre szállítjuk autóját.

Azonnali defektjavítás, zárszerelés, üzemanyag feltöltés, akkumulátorcsere az M3-as autópályán megbízható autósegély szolgáltatással a nap 24 órájában!

M3 autópálya autómentő