+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Nonstop hívható autómentés az M3-as autópályán

Az M3-as autópályán vagy annak vonzáskörzetében autózik, amikor bekövetkezik a baj? Műszaki hiba? Baleset érte? Nem tud tovább haladni?

Kellene egy megbízható autófelvásárló, akihez fordulhat? Akkor hívjon minket! Ügyfélszolgálatunk nonstop elérhető, és áll ügyfeleink rendelkezésére.

Munkatársaink a hívását követően, a lehető leggyorsabban a helyszínre sietnek, hogy segíteni tudjanak Önnek. Minden egyes szakemberünk nagyon magasan képzett és nagy tapasztalattal rendelkezik, autómentés, autószállítás terén. Így helyszíni javítást is tudnak vállalni, amibe beletartozik a motorbeindítás, üzemanyagpótlás, akkumulátor feltöltés, autó zárnyitás, és kerékcsere is.

Abban az esetben, ha a meghibásodás nagyobb, mint amit a helyszínen javítani lehet, akkor természetesen elszállítjuk gépjárművét a legközelebbi szervizbe. A szállítást tréleresen és vontatva is meg tudjuk oldani.

Autószállítást személyautókon kívül még kisbuszok, kisteherautók, munkagépek, nyergesvontatók, kamionok, és motorkerékpárok esetén is vállaljuk.

Autómentő, autószállító szolgáltatás az M3-as autópálya és környékén, hétvégén és ünnepnapokon is! Hívjon minket, bennünk nem fog csalódni!

M3 autópálya autómentő