+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Profi autóssegély és autómentő szolgáltatás az M3-as autópályán

Cégünkkel a sok éves munkánk során, amit az M3-as autópályán autómentéssel, autószállítással töltöttünk rengeteg mindent megtapasztaltunk. A kisebb műszaki meghibásodásoktól kezdve a komolyabb balesetekig több száz emberen tudtunk már segíteni.

Autómentő, autószállító szolgáltatásunkkal a meghibásodott, roncsolt autókat vontatva vagy trélerrel szállítjuk a megfelelő helyszínre. Autósegély szolgáltatásunknak köszönhetően akár helyszíni javítási munkákat is elvégzünk.

Egy ilyen helyzetben fontos, hogy egy tapasztalt, magabiztos, megbízható szakembert hívjunk meghibásodott gépjárművünkhöz, hogy további idegeskedéstől, stressztől óvjuk meg magunkat. Erre kínálunk mi komplett, széles körű megoldást autómentő, autószállító, autósegély szolgáltatásunkkal az M3-as autópályán a nap 0-24 órájában.

Munkatársainkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy a bajba jutott gépjárművezetőknek gyors, szakszerű megoldást tudjunk kínálni. Ezért gépjárműparkunkat folyamatosan szervizeljük, autóinkat a legmodernebb eszközökkel szereljük fel, hogy szakszerű, biztonságos, minőségi szolgáltatást nyújthassunk.

Legyen szó kisebb vagy nagyobb műszaki meghibásodásról, defektről, üzemanyagpótlásról, bármilyen balesetről, a gépjárművezetőnek és utasainak gyors, profi segítséget nyújtunk az év bármely napján az M3-as autópályán.

Ne feledje! Ha S.O.S autómentésre, autószállításra, autósegélyre van szüksége, minket bármikor hívhat!

M3 autópálya autómentő