+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Villámgyors, megbízható autómentés az M3-as autópályán és vonzáskörzetében

Bármikor előfordulhat Önnel is, hogy az M3-as autópályán közlekedve autója hirtelen felmondja a szolgálatot. Ebben az esetben nincs más teendője, mint felhíni ügyfélszolgálatunkat, és mi máris indulunk, hogy minél előbb segíthessünk!

Kollégáink hívását követően a legrövidebb időn belül elindulnak a megadott helyszínre. Miután megérkeztek, felmérik a hiba nagyságát, és ha kisebb a baj, akkor helyben elvégzik a szükséges javításokat (akkufeltöltés, zárcsere, gumiprobléma stb.). Amennyiben komolyabb a probléma, és helyben nem orvosolható a hiba, akkor elszállítjuk járművét a legközelebbi szervízbe vagy az Ön által megadott helyre. A szállítást tréleresen vagy vontatva végezzük, az Ön kívánságának megfelelően.

Ha műszaki mentésre, autósegély szolgáltatásra van szüksége, csak hívjon minket, mindenben készséggel állunk rendelkezésére, akár emelővillás autómentést is végzünk. Ezen felül nem csak személyautók mentését vállaljuk, hanem egyéb járművek: motorkerékpárok, kamionok, kisbuszok, teherautók, lakókocsik, terepjárók stb. elszállítását is vállaljuk, amit munkatársaink szakértelme és hozzáértése, valamint modern gépparkunk tesz lehetővé.

Jussunk eszébe, ha az M3-as autópályán autózik és bármilyen műszaki gondja akad! Hívhat minket éjjel-nappal, az év minden napján, hétvégén és ünnepnapokon is!

Ha gyors, szakszerű autómentést vagy autószállítást szeretne, minket keressen! Elégedett lesz szolgáltatásaink színvonalával, mert nálunk az ügyfél az első! 

M3 autópálya autómentő