+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Autómentés Áraink | Autómentő Árak

Több éves autómentő, autószállító tapasztalattal rendelkező vállalkozásunk vállalja nemcsak egész Magyarország területéről, hanem Európa többi országából is a műszaki meghibásodott gépjárművek elszállítását.

Autómentés Áraink | Autómentő Árak

A magas színvonalú, szakszerű, gyors és megbízható szolgáltatásaink mellett ügyfélbarát árakkal garantáljuk Ügyfeleinknek a teljes körű elégedettséget!

Díjszámítási szempontok:

A szállítandó gépjármű méretétől, súlyától, függően változik (személyautó, furgon, terepjáró, kisbusz, motorkerékpár, teherautó) vagy müszaki mentés árokbol való kihúzás, felborult, sárba ragadt  éjszaka vagy nappal kéri a szállítást ezek mind befolyásolják az árat ezért autómentés áráról kérjen előre árajánlatot.

Legyen szó személyautóról, teherautóról, kisbuszról, kamionról, lakó- vagy pótkocsiról, tréleres vagy vontatott szállításról, cégünk mindenben segítséget tud nyújtani!

Válassza a megbízható, több éves szakmai tapasztattal rendelkező, autószállításban, autómentésben jártas szolgáltatásunkat, és mi garantáljuk, hogy nem fog bennünk csalódni!

Hívjon minket! SOS autómentés az év minden napján:
+36 (30) 977-4777
M3 autópálya autómentő