Hívjon minket! Non-stop ügyelet az év minden napján: +36 (30) 977-4777

Hívjon minket! Non-stop ügyelet:
+36 (30) 977-4777

Autómentés, autószállítás - Horvátország

Horvátországba utazott, de hazajönni már nem tud autójával? Lerobban, felmondta a szolgálatot, Ön pedig megbízható autómentő, autószállító szolgáltatást keres a hazaszállításhoz?

Autómentés, autószállítás Horvátország

Cégünk a több éves szakmai tapasztalattal és nemzetközi fuvarozásban jártas kollegákkal az év bármely napján áll az ügyfelek rendelkezésére!

Nálunk nem számít, hogy hétvége vagy ünnepnap van! Non-stop ügyeleti rendszerünk várja hívását, és a lehető legrövidebb kiérkezési idővel a lehető legjobb megoldást keressük meg Önnek!

Telefonszámunk: +36 (30) 977-4777.

Ha utazását azonnal folytatni szeretné, mi erre is megoldást kínálunk csereautó igénybevételi lehetőségünkkel!

 

Felszerelt járműparkunkkal nemcsak személyautók szállítását tudjuk elvállalni, hanem 3,5 tonna össztömegig teherautók, kisbuszok, lakókocsik, pótkocsik, vagy akár motorkerékpárok hazaszállításáról is gondoskodunk. Többszemélyes autóinknak köszönhetően pedig utastársainak elszállítása miatt sem kell tovább aggódnia.

 

Hívjon minket, hogy a lehető leghamarabb indulhassunk a megadott helyszínre!

Horvátországi helyszínről való megbízható autómentés, autószállítás érdekében válassza cégünk több éve működő sikeres szolgáltatását! A szakszerű segítség mellett garantáljuk ügyfeleinknek a gyors kiérkezési időt, az ügyfélbarát árakat és a felelősség- és rakománybiztosítással ellátott autóinkkal a teljeskörű biztonságot. Bennünk nem fog csalódni!

Ha lehetőség van rá, kollégáink akár a helyszínen orvosolják autója kerékcseréjét, ajtaja zárnyitását, akkumulátora cseréjét vagy feltöltését, üzemanyagtankjának feltöltését! Többszemélyes autóinkkal utasainak sem kell aggódniuk, Őket is a megadott helyszínre tudjuk szállítani.

Gyors, szakszerű, megbízható autószállítást keres Horvátországról Magyarországra, hívja éjjel-nappal működő telefonszámunkat!

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates

Hívjon minket! Non-stop ügyelet az év minden napján: +36 (30) 977-4777