Hívjon minket! Non-stop ügyelet az év minden napján: +36 (30) 977-4777

Hívjon minket! Non-stop ügyelet:
+36 (30) 977-4777

Kamionmentés

Autómentő és autószállító szolgáltatásunkon túl Magyarország területén és határainkon túl vállaljuk minden műszaki meghibásodott, sérült kamion mentését, szállítását is!  Ha elakadt, ha nem indul, ha megsérült gépjárműve, hívjon minket, hogy minél rövidebb kiérkezési idő elteltével szakszerű segítséget tudjunk nyújtani!

Kamionmentő szolgáltatásunk az év bármely napján, a nap 24 órájában áll a bajba jutott Ügyfelek rendelkezésére!

Telefonszámunk:  +36 (30) 977-4777.

A kamionmentéshez szükséges speciális, a jelen korban helytálló technológiával bíró szerszámokkal, eszközökkel, járművekkel rendelkezünk, melyen túl tapasztalt kollégáink is folyamatosan követik az újabb és újabb – műszaki mentéshez szükséges – eljárásokat.

Járműparkunkban több, kamion és teherautó mentésre is alkalmas jármű van, melyek mindegyikéhez megfelelő kiegészítők - csörlők, emelővillák, emelőkeretek és egyéb speciális szerszámok – tartoznak.

Válassza szakszerű, megbízható, gyors és korrekt áron elérhető kamionmentő szolgáltatásunkat! Több éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött garantáljuk, hogy bennünk nem fog csalódni! 

Kiemelten kezeljük az M3 autópálya vonalán (Budapest, Gödöllő, Aszód, Hatvan, Gyöngyös, Füzesabony, Mezőkövesd, Polgár, Nyíregyháza) műszaki meghibásodás vagy egyéb okból elakadt kamionok mentését.

A kamionszállítóinknak érvényes nemzetközi engedélyekkel rendelkezünk, így nem csak Magyarország határain belül, hanem külföldről is tudunk vállalni szállításokat.

Európa összes országából fogadjuk a beérkező fuvarfeladatokat, megbízásokat. Ügyfélszolgálatunk a szükséges papírmunka lebonyolítása után az Ön számára legmegfelelőbb gépjárművünket indítja a megadott helyszínre. Gépkocsivezetőink mindegyike rendelkezik a fuvarozáshoz szükséges ismeretekkel, több éves vezetői rutinnal,megfelelnek a szakhatóságok által előírt követelményeknek, az előírt engedélyekkel rendelkeznek. 

Autómentőink mindegyikéhez a műszaki mentéshez, működéshez elengedhetetlen szállítmányozói felelősségbiztosítás is biztosítva van.

Saját gépjárműjavító műhellyel rendelkezünk, ezért a hozzánk bevontatott gépjárműveket szakszerűen tudjuk megjavítani, melyért garanciát vállalunk.

Az általunk elvégzett minőségi szolgáltatást korrekt áron biztosítjuk ügyfeleink részére, hogy az elégedettséget növelni tudjuk.

Amennyiben nem azonnali javításra, autószállításra, kamionmentésre van szüksége, lehetőséget biztosítunk előzetes ajánlatkérésre is. Hívjon minket vagy írjon emailt!

Visszatérő ügyfeleink részére kedvezményes árakkal szolgálunk, szállítmányozással foglalkozó cégeknek szolgáltatói keretszerződés megkötésére is lehetőséget biztosítunk.

Áruszállító kamionok rakományának elszállítására tudunk biztosítani csere gépjárművet, melyek természetesen rakománybiztosítással is rendelkeznek és az eredeti úticéljukra szállítják a komplett rakományt. Az időre történő szállítás miatt a rakokány gyors ki-, be-, átpakolásában is segítünk.

Sürgős kamionmentésre, kamionszállításra van szüksége?

Keressen minket! Vállaljuk meghibásodott, balesetet szenvedett, műszaki hibás nyerges vontatók és tehergépjárművek, továbbá minden más típusú, forgalomban lévő eszköz elszállítását, műszaki mentését.

Kamionmentő szolgáltatásunkat kifejezetten szállítmányozó cégek részére indítottuk el, melyeknek jelentős anyagi kárt okoz, ha a kamionjuk nem ér időben a megrendelőhöz. De vállaljuk egyéb megrendeléstől is a megbízást!

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates

Hívjon minket! Non-stop ügyelet az év minden napján: +36 (30) 977-4777