Hívjon minket! Non-stop ügyelet az év minden napján: +36 (30) 977-4777

Hívjon minket! Non-stop ügyelet:
+36 (30) 977-4777

Autómentés, autószállítás - Szlovákia

Szlovákiába utazott autójával, és út közben lerobbant? Gyors gépjármű hazaszállításra lenne szüksége? Esetleg külföldön vásárolt autójához keres megbízható autószállítást?

Autómentés, autószállítás Szlovákia

Több éves sikeresen működő cégünkkel mi szakszerű, gyors segítséget nyújtunk Önnek a legkedvezőbb áron! Hívjon minket az év bármely napján, akár hétvégén, akár ünnepnap, ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában fogadja a telefonhívásokat!

Telefonszámunk: +36 (30) 977-4777.

Autómentésben, autószállításban mi otthon vagyunk! Gépjárműparkunk lehetőséget teremt arra, hogy nemcsak személyautók elszállításáról tudunk gondoskodni, hanem kisteherautók, kisbuszok, utánfutók, motorkerékpárok esetén is segítséget nyújtunk.

Cégünk szakemberei a belföldi autómentő tapasztalataik mellett, több éves nemzetközi rutinnal is rendelkeznek, így hívásától számítva a lehető legrövidebb időn belül, modern műszaki eszközökkel elszerelt, akár több személy elszállítására is alkalmas autóval indulnak a megadott szlovákiai helyszínre.

A helyszínen megoldható műszaki meghibásodás esetén is hívjon minket bátran. Autójának kerékcseréjét, ajtajának zárnyitását, üzemanyag feltöltését, motorbeindítását a helyszínen elvégzik kollégáink.

A gyorsaság és szakértelem mellett nálunk az Ön és autója biztonsága is fontos! Gépjárműveink rendszeresen szervizeltek, a legkorszerűbb műszaki eszközrendszerrel felszereltek, valamint mindegyike utas-és rakománybiztosítással ellátottak.

Ha a helyszínen nem megoldható a probléma, ha több órát vagy netán napot kellene várnia autójára, de Önnek azonnal tovább kell folytatnia útját, ne idegeskedjen! Hívjon minket, hogy a lehető leggyorsabban csereautóval érkezzünk a helyszínre, és ezzel megoldjuk gondját!

Hívjon minket, ha Szlovákiából profi autómentő, autószállító csapattal akarja megoldani gépjárműve gyors, szakszerű hazaszállítását!

 

 

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates

Hívjon minket! Non-stop ügyelet az év minden napján: +36 (30) 977-4777