+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Műszaki segítség az M3-ason

Műszaki meghibásodás miatt akard el gépjárművével az M3-as autópályán? Baleset érte, és nem tud tovább haladni autójával? Gyors, profi segítségre lenne szüksége a helyszínen?

Felszerelt járműparkunknak köszönhetően széles körű ismeretekkel rendelkező szakembereink a lehető legrövidebb idő alatt érkeznek a megadott helyszínre, hogy Önnek segítséget nyújtsanak. Speciális gépjárműveink vontatva vagy tréleres megoldással is képesek az üzemképtelen autók elszállítására.

Az autómentés, autószállítás mellett autósegély szolgáltatásunkkal az év bármely napján segítséget nyújtunk az autósoknak, ha járműhiba, baleset vagy egyéb más gond miatt műszaki meghibásodás lépett fel a gépjárművön, és a helyszínen van szüksége megoldásra.

Felszerelt szervizautónkkal non-stop ügyeletben várjuk hívását az M3-as autópályán!

Ha mindennap használjuk autónkat mindenképp kulcsfontosságú ellenőrizni időközönként gépjárművünk műszaki állapotát, hogy biztonságosan közlekedhessünk.

  • Ellenőrizzünk a motorolaj- és folyadékszinteket, és szükség esetén töltsük után őket.
  • Nézzük át a gumik állapotát, a bennük lévő nyomást.
  • Indulás előtt győződjünk meg róla, hogy a fékek megfelelően működnek-e.
  • Ellenőrizzük a fényszórók és jelzőlámpák működését.
  • Állítsuk be visszapillantó tükreinket megfelelő állásba, hogy haladás közben minél nagyobb látóterünk lehessen. Szélvédőinket tartsuk tisztán, pára és jégmentesen.

Ezek ellenőrzése azonban nem biztosíték arra, hogy ne érjen minket műszaki meghibásodás. Ilyen esetekben autósegély szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére az M3-as autópálya egész vonalán.

Hívhat minket a nap 24 órájában!

M3 autópálya autómentő